Η Εταιρεία

Βασισμένη στην εμπειρία τριών γενιών κατασκευαστών η εταιρία Κωσταντίνος Τσαμπαρλίδης Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δομική Α.Ε κατασκευάζει μοναδικές οικοδομές με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα, την αξεπέραστη τεχνογνωσία και το απαράμιλλο αισθητικό κάλος.

Με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των κτηρίων, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών αγοραστών σε όλα τα στάδια της οικοδομής. Ξεχωριστό της χαρακτηριστικό είναι η αρμονική συνύπαρξη της εμπειρίας των ιδρυτών της, με τις καινοτόμες ιδέες των νεώτερων μελών, ανεγείροντας ακίνητα με βάση τα πιο σύγχρονα, διεθνή δεδομένα στην κατασκευή.

Newsletter

εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Καινοτομία, τεχνική αρτιότητα και ξεχωριστή αισθητική είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την κατασκευαστική εταιρεία Κωνσταντίνος Τσαμπαρλίδης Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δομική Α.Ε. Παντρεύοντας την πολυετή εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τα ακίνητα της εταιρείας ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ποιότητα της κατασκευής, αλλά και για το μοναδικό σχεδιασμό τους.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των αγοραστών αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, η εταιρεία Κωνσταντίνος Τσαμπαρλίδης Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δομική Α.Ε.ανεγείρει κάθε χρόνο δεκάδες ακίνητα κάθε εμβαδού και τύπου.Παράλληλα, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες τράπεζες, προσφέροντας μοναδικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα κτίρια της και δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.

Τελευταία Έργα